miercuri, 22 iulie 2009

Pampers



Sunt sigura ca nimeni nu-si aminteste cum a fost cand am scapat cu totii victoriosi de pampersi. Cum sa fii dependent de un "ceva". Iac.
Sau cand a aparut si la noi Pampers si au scapat propriile noastre mame de spalat carpe .
Iac. Iac.
Thank you, Pampers.
Fratele meu , dereglat mental, dar actual revenit pe Pamant, mi-a povestit cum ca el isi aminteste cu lux de amanunte de renuntarea odata cu varsta la pampersi. ( carpe)
Am vrut neaparat sa aflu istoria, caci vroiam sa stiu ce a facut pe urma.
Mi-a povestit ca la inceput i-a fost greu. Al dracului de greu sa se miste pana la wc-ul cel alb. Cand ii era si lui lumea mai draga in podul cu jucarii, ups! trebuia sa plece !
Cu timpul, omul se adapteaza si face miscare, altfel ne-am rostogoli pana la adanci batraneti in propria noastra mizerie.
Apoi a urmat urcatul si frica de a nu aluneca de pe wc. ( nu stiu de ce, noi avem un wc foarte inalt. ) Teama ca piciorusele lui calde nu mai ating marmura rece era la un grad alarmant de ridicat, asa ca, in iarna in care a decis sa renunte la pampersi, a indurat cu palmuta dreapta sprijinul de caloriferul fierbinte.
Cea mai nasoala treaba era cica aia cu hartia, mai ales cand ramanea fara , astepta ore in sir sa gaseasca o alternativa, caci ii era rusine sa o strige pe " maaaaaaaaamaaaaaaaaaa, hartie, caca!, mamaaaaaaaaa! "
Deznodamantul a fost cat se poate de natural.
Viata lui continua cu nonsalanta in podul cu praf si jucarii fara ca el sa isi mai dea seama ce a putut sa indure mai devreme .
Cu timpul s -a obisnuit si s-a facut om mare, ca acum.
Cine s-o fi gandit ca un om poate indura atatea drumuri doar pentru o problema naturala, ca apoi sa uite pur si simplu si sa fie un instinct?
Cum o fi victoria ca nu mai depinzi de nimic?
Nu e nici o victorie. Pur si simplu o iei ca atare si nu mai ai loc de victorie.

Vroiam sa ajung la dependenta intr-o relatie.
E atat de greu sa te rupi de un "ceva" care ti-a fost baston zilnic.
Sa inveti sa dormi singur.
Sa inveti sa te duci singur pana la chioscul din fata blocului pentru o Cola.
Sa inveti , caci esti nevoit sa inveti.
Asadar, uitati de Pampers.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu